HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Pensiunea Luiza

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Pensiunea Luiza Caras Severin Bozovici Banat

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Caras Severin
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Caras Severin
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Caras Severin
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Caras Severin
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism Caras Severin

Agentie turism Caras Severin
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Caras Severin
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Pensiunea Luiza - Pensiuni Banat

Cazare Pensiunea Luiza: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Pensiunea Luiza ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Pensiuni, zona turistica Banat, in judetul Caras Severin, localitatea Bozovici Str. Principala, nr. 255

Descriere unitate cazare

Pentru cei care doresc sa viziteze minunata vale a Almajului si au nevoie de cazare in aceasta zona, Pensiunea Luiza ofera cele mai moderne conditii de cazare.
Situata in centrul localitatii Bozovici, in imediata vecinatate a Parcului Central, Pensiunea Luiza are in dotare 14 camere, dintre care 4 cu pat matrimonial, iar 10 camere sunt duble. Camerele sunt dotate cu frigider, baie, incalzire centrala, tv led si internet. Pensiunea Luiza dispune de bucatarie precum si de o moderna sala, cu o capacitate de aproximativ 60 de locuri, ce ofera posibilitatea organizarii de diferite evenimente. Pentru cei care sosesc aici cu un autovehicul, parcarea pensiunii reprezinta un loc de maxima siguranta, asigurat de un sistem de supraveghere cu camere video.
Intr-o zona in care exista obiective turistice atractive si in care locurile de cazare erau o problema, Pensiunea Luiza vine si acopera un important segment al unei linii turistice care incepe sa prinda tot mai mult contur. De acum, Valea Almajului poate fi explorata amanuntit, in orice anotimp, locurile de odihna sau de relaxare, puse la dispozitia vizitatorilor, aducand un plus de timp si energie pentru toti cei care pasesc pragul Pensiunii Luiza din Bozovici.