HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Pensiunea Gherghina

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Pensiunea Gherghina Arges Dambovicioara Rucar-Bran

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Arges
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Arges
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Arges
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Arges
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Pensiunea Gherghina - Pensiuni Rucar-Bran

Cazare Pensiunea Gherghina: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Pensiunea Gherghina ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Pensiuni, zona turistica Rucar-Bran, in judetul Arges, localitatea Dambovicioara Str Pesterii, Nr. 203 BIS

Descriere unitate cazare

DE VANZARE

Casa Gherghina este amplasata in apropierea satului Podu Dambovitei - situat la poalele Muntilor Piatra Craiului, la 5 km de Rucar, pe traseul Rucar-Bran, la 25 km fata de Campulung si la 177 km fata de Bucuresti.

Vreti sa petreceti cateva zile de neuitat in mijlocul naturii, impreuna cu familia si prietenii? Familia Gherghina va fi alaturi de voi. Este situata la aproximativ 500 m in aval fata de Pestera Dambovicioara, la aproximativ 6km fata de satul Podu Dambovitei. Accesul se face din Dn73, culoarul Rucar - Bran.

Va oferim:

- Living cu Tv
- Camere cu Tv
- Internet wireless
- Acces bucatarie complet utilata (frigider, cuptor, microunde, filtru cafea, toaster)
- Baie living
- Gratar, barbeque
- Terasa

Total Locuri Cazare: 3 camere duble cu bai proprii + 3 camere duble cu baie comuna la mansarda

Pensiunea este de VANZARE! Pentru cei ce doresc sa preia o astfel de afacere va rugam sa ne contactati pentru mai multe informatii: 0740 067 458 - Mihai Gherghina


Cheile Dambovicioarei sunt o componenta insemnata a celui mai mare complex de chei din tara (cel axat pe Dambovita si afluentii sai), care insumeaza peste 20 de chei, cu o lungime totala de peste 30 km. Adancirea paraului Dambovicioara in calcarele jurasice ale Pietrei Craiului a generat un sector de chei lung de peste 8 km, cu aspectul unui veritabil canion, taiat in stiva de roci a podurilor calcaroase din partea terminala a masivului. Cheile sunt de origine epigenetica, intrucat raul s-a adancit initial in formatiuni sedimentare mai putin dure (gresii, conglomerate), iar cand a ajuns la nivelul calcarelor si-a continuat eroziunea, generand respectivele sectoare inguste ale vailor.

Dambovicioara, cel mai important afluent al Dambovitei din arealul montan al Muntilor Piatra Craiului, izvoraste de pe versantul sudic al Varfului La Om (2230 m) si strabate aproape transversal culoarul Rucar - Bran pe o directie generala nord-sud, varsandu-se in Dambovita, pe partea dreapta a acesteia, in aval de comuna Dambovicioara.

Va asteptam!