HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Pensiunea Lacul Linistit

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Pensiunea Lacul Linistit Arad Moneasa Crisana

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Arad
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Arad
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Arad
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Arad
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism Arad

Agentie turism Arad
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Arad
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Pensiunea Lacul Linistit - Pensiuni Crisana

Cazare Pensiunea Lacul Linistit: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Pensiunea Lacul Linistit ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Pensiuni, zona turistica Crisana, in judetul Arad, localitatea Moneasa Moneasa, Insula Lac F.N.,judetul Arad

Descriere unitate cazare

Datorita problemelor cotidiene pe care le intampinam avem o nevoie tot mai mare in viata noastra de perioade de relaxare prin intermediul carora sa ne recuperam resursele de energie epuizate.

In acest sens noi venim in intampinarea dumneavoastra cu o oferta foarte avantajoasa care va atinge cu siguranta acest obiectiv. Moneasa este una din principalele atractii turistice ale judetului Arad iar in contextul acestei statiuni oferta noastra se distinge prin rafinament, cadru natural unic si servicii de cea mai buna calitate.

Daca ne vizitati o singura data va garantam ca va vor incanta personalul nostru de o pregatire excelenta, conditiile de cazare si calitatea superioara a produselor oferite. Toate acestea vor reusi cu succes sa intregeasca un concept care are capacitatea sa va ofere o stare de spirit reconfortanta.

Pensiunea-Restaurant Lacul Linistit si-a deschis portile in iunie 2010, si isi ofera serviciile intr-o locatie unica, lacul linistit din inima statiunii Moneasa.

Pensiunea pune la dispozitia clientilor sai, 14 spatii de cazare, restaurant a-la-carte cu 60 locuri, terasa acoperita, terasa in aer liber, gratar, debarcader cu barcute si hidrobiciclete, spatiu amenajat pentru pescuit, parcare privata, internet wíreless, room-service, telefon, internet, fax.

Apartamentul este compus din doua spatii, un dormitor cu 1 pat matrimonial(dublu) si un spatiu comun(living), dotat cu 1 coltar extensibil. Dispune de doua balcoane situate pe o parte si pe alta a cladirii, astfel putand admira lacul ce se afla in fata pensiunii cat si padurea din spatele ei.

Spatiile de cazare (3 camere duble twin, 6 camere duble matrimoniale, 4 camere triple si un apartament) dispun de grup sanitar propriu dotat cu cabina de dus si uscator de par, televizor cu cablu tv, minibar si balcon panoramic. Micul dejun, este inclus in tariful de cazare.

Pensiunea-Restaurant Lacul Linistit, organizeaza la cerere intalniri, receptii, cu diferite teme, conferinte. Locatia se poate transforma in locul ideal pentru nunti, botezuri, petreceri private sau aniversari. Restaurantul are o capacitate maxima de 100 persoane pentru organizarea acestor evenimente.

Prin prisma cadrului natural unic, serviciile oferite de pensiunea noastra, va vor crea amintiri de neuitat in orice anotimp.

Apartament - 170 lei/2pers / noapte
Camera tripla - 170 lei / noapte
Camera dubla matrimoniala - 150 lei / noapte
Camera twin - 150 lei / noapte
Camera single - 120 lei / noapte

Va asteptam cu drag!

Recomandam urmatoarele obiective turistice in zona