HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Pensiunea Casa de Piatra

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Pensiunea Casa de Piatra Alba Garda de Sus Transilvania

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Alba
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Alba
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Alba
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Alba
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism Alba

Agentie turism Alba
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Alba
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Pensiunea Casa de Piatra - Pensiuni Transilvania

Cazare Pensiunea Casa de Piatra: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Pensiunea Casa de Piatra ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Pensiuni, zona turistica Transilvania, in judetul Alba, localitatea Garda de Sus judetul Alba, comuna Garda de Sus, str. Principala, 132A

Descriere unitate cazare

Numele nostru este Apuseni Tour SRL iar scopul nostru principal este acela de a ne ocupa de timpul dumneavoastra liber. Mijloacele pe care le avem la dispozitie pentru aceasta sunt Pensiunea Casa de Piatra , o locatie plina de caldura, situata in inima Tarii de Piatra (Tara Motilor), cateva mijloace de transport pentru drumuri accidentate, foarte multe informatii despre zona si bineinteles toata disponibilitatea noastra.
Aventura dumneavoastra incepe pe malul stang al Ariesului unde, din centrul comunei Garda de Sus pornim pe drumul ce ne duce la ghetarul de la Scarisoara. La aproximativ 1 km, pe partea dreapta a vaii Garda Seaca, se afla pensiunea Casa de Piatra. Aici putem sa spunem ca este poarta de intrare in una din cele mai frumoase zone carstice din Romania. Oferta este deosebit de bogata in obiective, astfel ca intr-o arie relativ restransa, puteti sa vizitati pesteri, izbucuri, avenuri, ghetari, cascade, lacuri subterane, unele dintre ele fiind recorduri nationale iar altele chiar mondiale.
Pentru a descoperi toate aceste minuni ale naturii, va punem la dispozitie 2 Jeep-uri care se simt mult mai bine pe drumurie pietruite, decat pe monotonul asfalt si doua ATV-uri(Linhai 4x4) . In perioada de iarna, aveti posibilitatea sa folositi partia din fata pensiunii, cu o lungime de aproximativ 300 m, avand portiuni atat pe placul incepatorilor cat si pe placul avansatilor in materie de schi si snowboard. Partia nu dispune inca de mijloace de transport pe cablu, insa frumusetea locului, lipsa aglomeratiei si posibilitatea folosirii ei dupa imaginatia fiecaruia compenseaza acest dezavantaj. Totusi, pentru marii practicanti ai sporturilor de iarna, trebuie sa stiti ca ne aflam la numai 15 km de partia Vartop din Arieseni . Schiorii cu pretentii mai mari o sa aibe o bucurie din sezonul urmator(2010-2011) cand se va deschide o noua partie chiar in GARDA DE SUS cu o lungime de peste 1,5 km, si dotata cu TELESCAUN si TUNURI DE ZAPADA.
Nu putem sa uitam de mijloacele mai domestice de distractie. Ceaunul si gratarul nu au pauza indiferent de anotimp, iar salonul iarna si terasa vara sunt locul ideal pentru a sarbatori orice ocazie. Vecinii ne ajuta stand la distanta, astfel ca muzica este pregatita tot timpul sa mearga atat cat cere buna dispozitie, fara a deranja decat ursul din padure.
De asemenea copiii isi gasesc foarte repede locul aici putand sa plece campioni daca reusesc sa alerge prin toata curtea pe care o au la dispozitie.
Altfel zis iubitorii muntelui de orice varsta, or sa se regaseasca in aceasta locatie si in propunerile noastre foarte diversificate.
Pentru a va lamuri singuri programati gps-ul pe coordonatele N:46.46815, E:22.82047, iar restul lasati in seama noastra!

Recomandam urmatoarele obiective turistice in zona