HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Statiunea Neptun

  • Statiuni Litoral
  • Neptun
  • Constanta
  • Litoral
Statiunea Neptun Constanta Neptun Litoral

Adresa Obiectiv Turistic

Judet - Localitate
Constanta - Neptun
Adresa
Statiunea Neptun-Olimp oras Mangalia jud. Constanta

TAXI in zona

taxi TAXI Constanta
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Constanta
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Constanta
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Constanta
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism

Agentie turism Constanta
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Constanta
contacteaza-ne pentru oferta promovare
Statiunea Neptun: aceasta pagina prezinta o scurta descriere a obiectivului turistic Statiunea Neptun, adaugat pe hvp in categoria Statiuni Litoral, zona turistica Litoral, in judetul Constanta, localitatea Neptun Statiunea Neptun-Olimp oras Mangalia jud. Constanta

Statiunea Neptun Descriere

Amplasata intr-un cadrul natural foarte frumos, marginita de padurea Comorova la vest si Lacul Neptun la est, statiunea Neptun nu si-a pierdut farmecul si eleganta de altadata. Neptun este o statiune aerisita si foarte bine configurata, fiind traversata de o strada principala, destul de lata, din care se desprind strazi secundare si alei umbroase. Statiunea abunda in spatii verzi bine ingrijite care "ascund" hoteluri, vile si restaurante. Fata de alte statiuni ale litoralului romanesc, Neptun este o locatie linistita, propice pentru relaxare.


Plajele statiunilor Neptun nu comunica intre ele din cauza prezentei in zona a pontonului care apartine vilelor Protocolului de Stat. Ambele plaje sunt acoperite cu nisip ceva mai grosier decat cel prezent pe plajele din nordul litoralului. Intrarea in apa este usor inclinata, iar adancimea apei creste brusc.
Plaja din Neptun are o latime ce variaza de la 30 la 100 de metri. Plaja este marginita de garduri din stuf, iar pe alocuri de magazine si terase. Tot pe plaja este amenajat si Punctul de Salvamar deschis pe durata intregului sezon. Cea mai cunoscuta portiune a plajei se numeste "La Steaguri" si este una dintre cele mai frumoase plaje ale litoralului romanesc. Iubitorii sporturilor pe nisip trebuie sa stie ca pe plaja sunt amenajate terenuri de volei si fotbal. 
Hotelurile din Neptun sunt inconjurate de spatii verzi care asigura in timpul verii un aer curat si racoros. O parte dintre ele sunt chiar "ascunse" in desisul verde, asigurand intimitate si linistea turistilor. In  statiune va stau la dispozitie hoteluri de 4 stele, 3 stele si 2 stele.

Recomandam urmatoarele unitati de cazare din zona selectata