HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Cascada Capra De Pe Transfagarasan

  • Cascade
  • Balea lac
  • Arges
  • Transfagarasan
Cascada Capra De Pe Transfagarasan Arges Balea lac Transfagarasan

Adresa Obiectiv Turistic

Judet - Localitate
Arges - Balea lac

TAXI in zona

taxi TAXI Arges
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Arges
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Arges
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Arges
contacteaza-ne pentru oferta promovare
Cascada Capra De Pe Transfagarasan: aceasta pagina prezinta o scurta descriere a obiectivului turistic Cascada Capra De Pe Transfagarasan, adaugat pe hvp in categoria Cascade, zona turistica Transfagarasan, in judetul Arges, localitatea Balea lac

Cascada Capra De Pe Transfagarasan Descriere

Cascada Capra, sau Cascada Iezerului, se află pe versantul sudic al munţilor Făgăraş la altitudinea de 1690 m pe teritoriul judeţului Argeş. De aici şi până la Bâlea Lac sunt 5 km. Apa cascadei provine din Lacul Capra aflată la 2241 m. Din cauza debitului mare apa cascadei nu îngheaţă numai în iernile geroase. Pe podul din faţa cascadei se adună mulţi oameni ca să admire cascada.
O gasim intre Cabana Capra si lacul Balea. Asezata pe marginea soselei, cascada parca “face cu ochiul”, turistului concentrat la drumul intortocheat. Situata intr-un loc deosebit de pitoresc cascada Capra, isi intampina turistii atat cu cei aproximativ 35 m inaltime cat si, cu racoarea divina a stropilor ei. Turistii fascinati parca, de intalnirea uimitoare cu cascada, se ingramadeau sa o surprinda in poze cat mai inedite.