HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Hotel Senator

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Hotel Senator Olt Slatina Oltenia

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Olt
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Olt
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Olt
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Olt
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism

Agentie turism Olt
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Olt
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Hotel Senator - Hoteluri Oltenia

Cazare Hotel Senator: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Hotel Senator ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Hoteluri, zona turistica Oltenia, in judetul Olt, localitatea Slatina str.General Aurel Aldea nr.17

Descriere unitate cazare

Acces: La 3 minute de centrul municipiului Slatina, in zona Garii Slatina.

Hotel Senator este conceput si construit din temelii in stil european cu scopul de a egala in confort si sigurant√£orice hotel de 3 stele din Europa.

Situat intr-o zona linistita a municipiului Slatina, la numai 3 minute de centrul orasului si la 500 metri de Gara Slatina, pune la dispozitia turistilor aflati in tranzit, sau a oamenilor de afaceri, un spatiu de cazare si de servire a mesei la cele mai inalte standarde.

Hotelul va pune la dispozitie 14 camere (12 camere single cu pat matrimonial, 1 camera dubla si un apartament) special create pentru a va satisface cele mai exigente cerinte de cazare.

Pe langa mobilierul din lemn masiv, camerele sunt dotate cu aer conditionat, termostat reglabil, linie telefonica nationala si internationala, televiziune prin cablu, minibar, bai cu cabina de dus/jacuzzi (apartament), uscator de par, halat si papuci de baie. Fiecare oaspete beneficiaza de servicii gratuite precum room-service (8-12 ore din 24), trezire la cererea clientilor, parcare.

Restaurantul hotelului este situat la etajul 2 si are o capacitate de 100 de locuri plus inca 50 pe terasa, fiind deschis zilnic de la ora 12: 00 la ora 24: 00.

Este dotat cu separeuri care confera o placuta senzatie de intimitate si confort. Lasa-te cuprins de savoarea specialitatilor noastre intr-o ambianta de exceptie, propice atat pentru organizarea de nunti, botezuri, cocktail-uri, cat si petreceri cu diferite ocazii, banchete, cine romantice.