HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Domeniul Culcer

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Domeniul Culcer Gorj Runcu Gorj Oltenia

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi Taxi in Zona
Intercity Taxi
Nume
Intercity Taxi
Telefon
0253.206.011

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Gorj
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Gorj
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism

Agentie turism Gorj
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Gorj
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Domeniul Culcer - Hoteluri Oltenia

Cazare Domeniul Culcer: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Domeniul Culcer ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Hoteluri, zona turistica Oltenia, in judetul Gorj, localitatea Runcu Gorj Sat Dobrita, Nr.83

Descriere unitate cazare

Domeniul Culcer este un domeniu inchiriabil integral ce se intinde pe o suprafata de 25.000 mp. Familia Culcer, gazdele dumneavoastra, au construit in jurul conacului batranesc ce apartine familie inca din anul 1935, un loc ideal pentru petrecerea timpului liber pe tot parcursul anului.

In cadrul domeniului regasiti Casa Culcer ( 12 locuri de cazare) Bucataria de Vara, Camara Bunicii, Cabinetul doamnei Dr Ana Culcer, loc de joaca pentru copii, loc de foc de tabara, masa de ping-pong, tir cu arcul, tiroliana, gradina familiei si mult loc liber de voie buna. Toata suprafata poate fi la dispozitia dumneavoastra prin inchirierea integrala a Casei Culcer, astfel avand parte de liniste si mai ales de intimitate.

Casa Culcer este construita pe doua niveluri si beneficiaza de 12 locuri de cazare astfel: 3 camere duble cu pat matrimonial si 3 apartamente cu dormitor si living. Cromatica si designul camerelor inspira meditatie, regasim culori pale, fara elemente aprinse care sa ne distraga. Camerele sunt foarte spatioase, au paturi confortabile, sunt dotate cu televizoare LCD si internet wireless . Baile sunt mari, luminoase , utilate adecvat.

Dincolo de fiecare usa gasesti un spirit diferit!

Pentru a te introduce in atmosfera incarcata de cultura si istorie a acestui loc, camerele poarta numele celor care, candva, insufleteau locul. Odaile casei Culcer sunt incaperi ”cu parfum din vremuri apuse”, acestea personifica chipurile din vechime intr-un ansamblu rafinat.

La parter ne intampina livingul generos, cu geamuri mari, luminoase asigurand o priveliste de vis . Acesta este dotat cu canapea extensibila, fotoliu, masa cu 4 scaune ( extensibila), televizor LCD . Tot aici regasim si arborele genealogic al familiei Culcer , ca un blazon ce pecetluieste discret locul plin de istorie. In plus, livingul dispune de un separeu conceput special pentru a lua masa, spatiul fiind utilat cu o masa cu 6 scaune (8 extensibila). Tot la parter se afla si o baie de serviciu ( wc si chiuveta) pusa la dispozitia tuturor oaspetilor casei. In serile cu cer instelat, poti contempla cufundat in canapelele moi asezate pe terasa spatioasa a casei. Copertina retractabila iti va folosi atunci cand vei dori sa asculti sunetul ploii la adapostul verandei.

De asemenea, va oferim de 4 locuri de parcare, gratuite, in interiorul curtii.

De cum pasesti in cerdacul casei Culcer , deschizi o carte ce nu se vrea inchisa si prafuita, aruncata intr-un colt vechi de scrin. Desi nou ridicata, pe fatada ei proaspata, in lumina apusurilor starvezii se reflecta alegoric “chipurile ridate” ale zidurilor batranului conac. Imbinarea perfecta a lemnului cu piatra, pavajele ceramice aduc sclipirea unei ambiante naturale , parca creionata de penelul unui artist suspendat in timp. La construirea casei Culcer a fost folosit un avansat grad de finisaj, punandu-se un important accent pe detaliu, avandu-se in vedere in permanenta, confortul si relaxarea, atat de necesare oaspetilor nostrii. Noi va rasfatam cu linistea si ambientul.

Ratacind intre vechi si nou

Cetati ale sufletului, case domnesti, manastiri semete, traditii, destine incrucisate si gazde primitoare. Te invitam intr-o vacanta la ceas de liniste si contemplare pe plaiurile batrane si pline de talcuri din Dobrita. Daca fugi de aglomeratie si ai nevoie de solitudinea unui taram parca iesit din timp, alege domeniul Culcer. Trecandu–i pragul, gasesti aici tot ce si-ar dori un calator: privelisti incantatoare, vestigii si un crampei de liniste. Te provocam sa adaugi in albumul cu amintiri si acest loc! Nu vei regreta ca ai trecut pe aici! De pe prispa, privind spre coline, poti sa vezi ca norii iau forme de castele sau balauri si ca zborul pasarilor e cel mai linistitior lucru din lume. Cu putina imaginatie, poti avea impresia ca in spatele tau a fost ferecata poarta, peste timpul din care ai venit. Daca privesti cu atentie, zidurile vechi din apropiere au parca scrijelite pe chipurile impietrite, crampeie din scenele vietilor trecute, care au animat conacul in labirintul timpului.