HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Hotel Hefaistos

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Hotel Hefaistos Covasna Covasna Tinutul Secuiesc

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Covasna
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Covasna
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Covasna
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Covasna
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism Covasna

Agentie turism Covasna
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Covasna
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Hotel Hefaistos - Hoteluri Tinutul Secuiesc

Cazare Hotel Hefaistos: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Hotel Hefaistos ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Hoteluri, zona turistica Tinutul Secuiesc, in judetul Covasna, localitatea Covasna Str. Unirii nr. 6

Descriere unitate cazare

Hotelul Hefaistos Covasna va asteapta cu cele mai avantajoase si de calitate servicii de cazare si tratament din Covasna, regiune faimoasa pentru izvoarele minerale, cu calitati curative cunoscute inca din timpul Imperiului Roman. Avand un climat subalpin placut si oferind peisaje deosebite, Covasna este locatia ideala pentru un concediu relaxant.
Deschis pe toata perioada anului, Hotel Hefaistos Covasna ofera servicii de cazare de calitate la preturi avantajoase, menite sa satisfaca orice preferinte si buget.
Hotelul Hefaistos Covasna dispune de 288 locuri de cazare la nivel de confort de doua stele, oferind turistilor optiunea de a alege intre apartamente, camere duble, precum si Suite cu 3 locuri, special concepute pentru acomodarea de familii dar si pentru prieteni care aleg hotelul nostru pentru vacanta mult visata. Indiferent de tipul de cazare pentru care optati, va veti bucura de confort sporit cat si de conditii de calitate, fiecare camera fiind dotata cu balcon, frigider, televizor cu program prin cablu si grup sanitar cu dus propriu.
De asemenea, Hotel Hefaistos Covasna prin restaurantul propriu cu caracter rustic, ofera numeroase specialitati romanesti si internationale, clientii nostri putand opta pentru pensiune completa la un pret mai mult decat accesibil. Pentru destinderea dumneavoastra, gradina de vara a hotelului ofera numeroase foisoare cu masute din lemn, precum si un gratar de care va puteti bucura oricand.
Baza proprie de tratament a Hotelului Hefaistos Covasna va pune la dispozitie numeroase proceduri sub indrumarea permanenta a unui personal medical calificat, mofeta, baile calde cu apa minerala, electroterapia si tratamentele naturale fiind numai cateva dintre procedurile de care va puteti bucura.
Sala de conferinte a hotelului, cu o capacitate de acomodare de 100 de persoane, este dotata cu toate echipamentele necesare diferitelor actiuni.
Pe langa peisajele naturale deosebite si atmosfera rurala neatinsa de trecerea timpului, orasul Covasna ofera multe mijoloace de agrement precum: drumetii, sky, calarie, vanatoare si pescuit.
Alegeti Hotel Hefaistos Covasna pentru o vacanta de neuitat si consultati oferta noastra de cazare pentru mai multe informatii si tarife. Rezervati online rapid si simplu.

FACILITATILE HOTELULUI HEFAISTOS COVASNA
Restaurant Propriu
Sala Conferinte de 100 Locuri
Bar de Zi cu 44 Locuri
Terasa Acoperita si Neacoperita
Gradina de Vara cu Foisoare
Gratar in Curtea Hotelului Cazare Gratuita pentru Copiii Sub 7 Ani
Pat Suplimentar la Cerere
Televiziune prin Cablu
Spalatorie Proprie
Parcare Privata

Recomandam urmatoarele obiective turistice in zona