HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Hotel Sweet

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Hotel Sweet Constanta Mamaia Dobrogea

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Constanta
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Constanta
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Constanta
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Constanta
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism

Agentie turism Constanta
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Constanta
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Hotel Sweet - Hoteluri Dobrogea

Cazare Hotel Sweet: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Hotel Sweet ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Hoteluri, zona turistica Dobrogea, in judetul Constanta, localitatea Mamaia Mamaia Nord, str. T3, nr. 45

Descriere unitate cazare

Unitatea noastra se afla la o distanta comoda de mers pe jos pana pe nisipurile litoralului romanesc, pe care cu greu reusim sa il promovam din pricina diverselor probleme din jurul nostru, cel mai bun exemplu fiind neconcordanta ofertelor cu cerintele dumneavoastra! Pozele noastre reflecta cu realitatea,camerele fiind foarte mari (36-40 metri patrati),cu paturi matrimoniale si duble matrimoniale, balcoane individuale si totodata cu o vedere spre mare pe o parte, iar pe cealalta parte Canalul Dunare-Marea Neagra si bineinteles orasul Navodari!
Tinem sa va aducem la cunostinta ca unitatea noastra este complet noua din toate punctele de vedere!

Info:
Camera dubla matrimoniala - 1 pat mare matrimonial
- Camera tripla superioara - 1 pat mare matrimonial + canapea extensibila
- Camera dubla superioara - 2 paturi mari matrimoniale

Atractii:

Aqua magic Mamaia
Parcul acvatic aqua magic este amenajat la intrarea sudica in statiunea Mamaia, aproape de statia de Telegondola. Accesul in parcul acvatic nu se face direct din bulevardul principal al statiunii, ci din zona parcarii aflate intre hotelurile Perla si Aurora. Construit pe o suprafata impresionanta si avand o capacitate de 3000 de locuri.

Insula ovidiu din Lacul Siutghiol este unul dintre locurile care exercita o adevarata atractie asupra turistilor care sosesc in statiunea Mamaia. De-a lungul timpului, micul petic de pamant a starnit curiozitatea si imaginatia oamenilor, care au tesut in jurul sau o serie de legende. Una dintre aceste povestiri are legatura cu originea numelui pe care il poarta insula. Se spune ca, in timpul exilului sau, poetul Ovidius Publius Naso se retragea pe acest petic de pamant pentru a-si scrie versurile, astfel insula a fost botezata cu numele sau.

Pontonul din statiunea Mamaia este o atractie turistica inaugurata la inceputul sezonului estival 2012. Pasarela porneste de pe plaja, din dreptul hotelului Victoria, inainteaza in mare pe o distanta de aproximativ 500 de metri si se finalizeaza cu un debarcader.

Satul de vacanta este un loc popular printre turistii care isi petrec concediul in statiunea Mamaia. Amenajat in sudul statiunii, intre lacurile Tabacarie si Siutghiol, acest loc este ideal pentru persoanele aflate in cautarea distractiei si veseliei.

Telegondola a fost inaugurata pe data de 16 iulie 2004 si din acel moment a devenit un simbol al statiunii Mamaia. Gratie acestei instalatii moderne, turistii se pot bucura de senzatiile frumoase pe care le ofera o calatorie deasupra statiunii Mamaia. O plimbare cu Telegondola dureaza 8 minute si se desfasoara pe o lungime de aproximativ 2 kilometri.

Viata de noapte !!!
Cand soarele apune in Mamaia, statiunea incepe sa vibreze. Petrecerile de noapte, cluburile si discotecile sunt cateva din lucrurile care transforma statiunea intr-una dintre cele mai vizitate de pe malul Marii Negre. Cluburile din Mamaia sunt pe gustul oricarui iubitor de distractii. Ritmurile alerte, ringurile de dans spatioase, piscinele, concertele live si muzica buna sunt ingredientele pentru o viata de noapte pe care nu o vei uita si pentru care cu siguranta te vei reintoarce.

Camera dubla matrimoniala - (cursul saptamanii) 180 ron/zi - 210 ron/zi (weekend)
Camera tripla superioara - (cursul saptamanii) 200 ron/zi - 230 ron/zi (weekend)
Camera dubla superioara - (cursul saptamanii) 230 ron/zi - 260 ron/zi (weekend)