HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Hotel Tulip Inn Sunny Hill

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Hotel Tulip Inn Sunny Hill Cluj Cluj Napoca Transilvania

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Cluj
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Cluj
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Cluj
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Cluj
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism

Agentie turism Cluj
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Cluj
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Hotel Tulip Inn Sunny Hill - Hoteluri Transilvania

Cazare Hotel Tulip Inn Sunny Hill: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Hotel Tulip Inn Sunny Hill ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Hoteluri, zona turistica Transilvania, in judetul Cluj, localitatea Cluj Napoca Strada Făgetului, nr. 31A Cluj-Napoca, Jud. Cluj

Descriere unitate cazare

Situat la doar 10 minute de centrul orasului Cluj Napoca, Hotelul Sunny Hill Cluj va intampina in cadrul natural al padurii Faget Cluj, departe de agitatia orasului. Hotelul este situat, deasemenea la doar 5 minute de Gradina Botanica Cluj si Sigma Center Cluj, la numai 10 minute de Centrul Vechi al orasului, Muzeul de Arta Cluj, centrele comerciale Polus Center Cluj si Iulius Mall Cluj si 20 minute de Aeroportul International Cluj Napoca.
Hotelul ofera servicii complete pentru afaceri, meeting-uri, conferinte, team-building-uri, dispunand de 4 sali de conferinte, dotate cu tehnologie ultramoderna. La Hotel Sunny Hill Cluj Napoca veti avea parte de o sedere confortabila, cu posibilitatea de a alege din cele 50 de camere de hotel, un restaurant foarte atractiv si o gradina de vara cu terasa.

Hotel Cluj va ofera camere de hotel de 4 stele confortabile, dotate cu aer conditionat, acces gratuit la internet WiFi, iar pentru petrecerea timpului liber puteti apela la facilitatile noastre cum ar fi: jacuzzi, sala de fitness, dar si o terasa in aer liber. De asemenea pune la dispozitia dumneavoastra sali de conferinta si sali pentru organizarea de evenimente festive de inalta tinuta. Pentru deplasarile in centrul orasului, la aeroport, la gara, sau la oricare alta destinatie in raza orasului va stam la dispozitie 24 de ore cu masini si cu sofer din dotarea hotelului.
Pentru grupuri mai mari de 10 persoane hotelul asigura transfer de la Aeroport gratuit!