HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Hostel Heltai

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Hostel Heltai Cluj Cluj Napoca Transilvania

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Cluj
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Cluj
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Cluj
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Cluj
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism

Agentie turism Cluj
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Cluj
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Hostel Heltai - Hosteluri Transilvania

Cazare Hostel Heltai: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Hostel Heltai ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Hosteluri, zona turistica Transilvania, in judetul Cluj, localitatea Cluj Napoca str. Clinicilor nr. 18

Descriere unitate cazare

Fundaţia Bibliotecară Heltai Gáspár este un centru de coordonare biblioteconomică şi de organizare culturală a cca. 55-60 de asociaţii culturale şi bibliotecare civile din toate microregiunile transilvane, este integrată în Uniunea Federativă a Naţionalităţilor din Europa (FUEN), organizează seminarii, conferinţe, acţiuni culturale cu arie interjudeţeană, zonală, internaţională.Are un program intens de iniţiere şi perfecţionare în domenii umanistice de bază, cum ar fi Biblioteconomia şi informatica biblioteconomică, Informatică generală şi introducere în folosirea Internetului, Managementul ONG-urilor, Instructor coreograf şi manager cultural, Elaborarea proiectelor – surse de finanţare interne şi europene, Organizator cultural şi comunitar, Structurile EU, Relaţii şi resurse europene, etc.
Din anul 1999 organizează anual Festivalul Folcloric Sfântul Ştefan cu participarea ansamblurilor folclorice din diferite ţări. Festivalul contribuie la păstrarea şi valorificarea tezaurului folcloric propriu, conştientizarea importanţei valorilor specifice, promovarea spiritului de toleranţă şi respect faţă de alternativele valorice, asigurarea condiţiilor de statornicire a legăturilor interculturale şi prietenie, ajutarea formării aptitudinilor de organizare culturală în comunităţile locale.
Fundaţia Bibliotecară Heltai Gáspár, cu sediul în Cluj, de la înfiinţare (1991) lucrează cu 16 angajaţi permanenţi şi 25-30 de voluntari şi desfăşoară o amplă activitate cultural-biblioteconomică şi de perfecţionare profesională.
Instituţia cu scopul autofinanţării a înfiinţat firma Etnotour Kft-Srl, care aşteaptă pe interesaţi cu următoarele servicii: Pensiunea Heltai, Restaurant-Folk/pub Heltai.

Hostelul nostru oferă cazare ieftina in centrul orasului Cluj. Cazarea se face in camere de cate 4 sau 6 camere, iar pretul la cazare este perceput pe pat. In cazuri speciale (grupuri mai mari) oferim şi cazare pe saltea.

În incinta Restaurantului Heltai organizăm şi banchete, nunţi, botezuri, sau evenimente mai mici de familie, de firmă.

Sala de conferinţă are max 200 locuri.

În cazuri conferinţelor, întâlnirilor putem să Vă oferim un pachet promoţional (sală de conferinţă, cazare, masă).