HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Padina Fest 2013

  • 2013-07-31
  • Padina
  • Buzau
Padina Fest 2013 Padina

Adresa Eveniment

Judet - Localitate
Buzau - Padina

TAXI in zona

taxi TAXI Buzau
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Buzau
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Buzau
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Buzau
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism

Agentie turism Buzau
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Buzau
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Descriere

Padina Fest revine in forta cu a patra editie intre 31 iulie si 4 august 2013 pe Platoul Padina, Muntii Bucegi. Asa cum te-am obisnuit, pe toata perioada festivalului te vei putea bucura de activitati montane, workshopuri, concerte si intreceri sportive chiar in inima muntelui.

Dar nu te lasa pe o ureche! Strange bine sireturile bocancilor, echipeaza-te corespunzator si inarmeaza-te cu mult curaj si voie buna pentru ca te asteapta o multime de surprize.

Scopul acestui eveniment este promovarea zonei turistice si a ecoturismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montana in randul participantilor prin actiuni si cursuri de alpinism si ecologizarea zonei prin colectarea selectiva a deseurilor de pe traseele montane.


Termeni si Conditii de utilizare:
HVP nu isi asuma in nici un mod răspunderea pentru informaţiile afişate pe site de catre utilizatorii sai, nici pentru cazul in care anumite informatii sunt oferite cu intarziere, pierdute, sterse sau nu pot fi înmagazinate pe server din orice motive imputabile utilizatorului. Calendar Evenimente nu isi asuma raspunderea pentru consecinţele create de informatiile afisate pe acest site, informatiile si afisarea lor ramanand in raspunderea totala a utilizatorilor.

Recomandam urmatoarele unitati de cazare din zona selectata