HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Festivalul Sporturilor Montane "Parangul Mare"

  • 2013-08-02
  • Petrila
  • Hunedoara
Festivalul Sporturilor Montane "Parangul Mare" Petrila

Adresa Eveniment

Judet - Localitate
Hunedoara - Petrila

TAXI in zona

taxi TAXI Hunedoara
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Hunedoara
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Hunedoara
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Hunedoara
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism

Agentie turism Hunedoara
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Hunedoara
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Descriere

Proiectul Festivalul Sporturilor Montane "Parangul Mare" a ajuns la editia a II a si este organizat de Asociatia Drumetii Montane, in perioada 2-4 august, la Cabana Groapa Seaca din judetul Hunedoara.

Evenimentul cuprinde mai multe activitati de drumetie, escalada, orientare turistica, maraton de folk, culturale, probe surprize si multe alte activitati sectionate pe categorii de varsta, astfel incat oricine poate participa.

Este un concurs outdoor, intre echipe, formate din 3 persoane si reprezinta etapa a IV-a a Campionatului National Stafeta Muntilor.

Probele de concurs sunt: raid montan - 2000 puncte, orientare pe viza 2000 puncte, escalada - 400 puncte, teste teoretice - 300 puncte, cultural - 300 puncte.

Proba Raid Montan (drumetie) se va desfasura pe ruta Cabana Groapa Seaca - Refugiul Agatat - si inapoi la Cabana Groapa Seaca. Pe parcursul drumetiei se poate vizita un refugiu "agatat" pe o stanca care dateaza din anii 1985-1986.

De asemenea, in cadrul evenimentului se mai pot vizita cele 7 lacuri si se poate urca pe varful Parangul Mare (2518 m) si varful Silvei (2420 m).


Termeni si Conditii de utilizare:
HVP nu isi asuma in nici un mod răspunderea pentru informaţiile afişate pe site de catre utilizatorii sai, nici pentru cazul in care anumite informatii sunt oferite cu intarziere, pierdute, sterse sau nu pot fi înmagazinate pe server din orice motive imputabile utilizatorului. Calendar Evenimente nu isi asuma raspunderea pentru consecinţele create de informatiile afisate pe acest site, informatiile si afisarea lor ramanand in raspunderea totala a utilizatorilor.