HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Festivalul Filmului European 2015

  • 2015-05-15
  • Craiova
  • Dolj
Festivalul Filmului European 2015 Craiova

Adresa Eveniment

Judet - Localitate
Dolj - Craiova

TAXI in zona

taxi TAXI Dolj
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Dolj
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Dolj
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Dolj
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism

Agentie turism Dolj
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Dolj
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Descriere

Timp de trei săptămîni, vă invităm să luăm o pauză de la efecte speciale şi să ne întâlnim cu neprevăzutul cinematografiei europene – şi cu noi înşine, europenii. Versatil, polimorf, imprevizibil, aidoma vieții – și definibil doar în opoziție cu cinematografia comercială – filmul european rămâne filmul tuturor posibilităților. Spectatorii vor avea ocazia să se bucure, să își pună întrebări, să plângă și să viseze la drame, comedii, filme biografice, documentare și filme de animație din 25 de ţări europene.
În Bucureşti, proiecţiile vor avea loc la Cinema Studio, Cinema Elvira Popescu și Cinema Pro. Festivalul include și o serie de evenimente conexe: concerte, dezbateri, expoziţii, workshopuri.
Organizatorii FFE – Institutul Cultural Român şi Reprezentanţa Comisiei Europene în România, cu sprijinul ambasadelor și institutelor culturale europene de la București, al Uniunii Cineaștilor din România, sub egida EUNIC București – continuă tradiția de a desemna un regizor român drept ambadasador onorific al festivalului. În acest an, este rândul lui Tudor Giurgiu, regizorul filmului „De ce eu?“, să propună o viziune personală asupra a ceea ce înseamnă azi cinematografia europeană.


Termeni si Conditii de utilizare:
HVP nu isi asuma in nici un mod răspunderea pentru informaţiile afişate pe site de catre utilizatorii sai, nici pentru cazul in care anumite informatii sunt oferite cu intarziere, pierdute, sterse sau nu pot fi înmagazinate pe server din orice motive imputabile utilizatorului. Calendar Evenimente nu isi asuma raspunderea pentru consecinţele create de informatiile afisate pe acest site, informatiile si afisarea lor ramanand in raspunderea totala a utilizatorilor.

Recomandam urmatoarele unitati de cazare din zona selectata