HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Dracula Maraton 2013

  • 2013-07-14
  • Arges
Dracula Maraton 2013

Adresa Eveniment

Judet - Localitate
Arges -

TAXI in zona

taxi TAXI Arges
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Arges
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Arges
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Arges
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Descriere

Prima editie a Dracula Maraton 2013 va avea loc in data de 14 Iulie si se va desfasura in imprejurimile cetatii Poenari, comuna Arefu, judetul Arges.

Competitia se adreseaza atat iubitorilor de alergare, cat si impatimitilor de istorie si de natura.

Concurentii mai tineri si mai putin experimentati au la dispozitie proba de 15 km, iar cei mai experimentati, probele de semimaraton si maraton.

Puncte de pe traseu: Cetatea Poenari, Barajul de la Vidraru, lacul de acumulare Vidraru, Transfagarasanul, Cetatea Poenari.

Dracula Maraton este o proba a curajului care are drept scop promovarea alergarii in zona Cetatii Poenari, cetate in care domnitorul Vlad Tepes se retragea in vremuri de restriste din calea ostilor otomane.

Pe traseu pot fi admirate, atat la urcare, cat si la coborare, barajul de la Vidraru, lacul Vidraru, Transfagarasanul si Cetatea Poenari.

Concurentii au posibilitatea sa isi depaseasca limitele, atat pe traseu, cat si la final, cand, pentru a-si primi medaliile, vor trebui sa urce 1500 de trepte pana in cetate. Insusi Dracula va cobora de pe inaltimile care strajuiesc muntii din imprejurimi, direct in cetatea Poenari, oferind concurentilor medaliile de finisher.


Termeni si Conditii de utilizare:
HVP nu isi asuma in nici un mod răspunderea pentru informaţiile afişate pe site de catre utilizatorii sai, nici pentru cazul in care anumite informatii sunt oferite cu intarziere, pierdute, sterse sau nu pot fi înmagazinate pe server din orice motive imputabile utilizatorului. Calendar Evenimente nu isi asuma raspunderea pentru consecinţele create de informatiile afisate pe acest site, informatiile si afisarea lor ramanand in raspunderea totala a utilizatorilor.