HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Cabana Frasin

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Cabana Frasin Arges Rucar Rucar-Bran

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Arges
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Arges
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Arges
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Arges
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Cabana Frasin - Cabane Rucar-Bran

Cazare Cabana Frasin: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Cabana Frasin ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Cabane, zona turistica Rucar-Bran, in judetul Arges, localitatea Rucar Str. Valea Frasinului, nr. 1

Descriere unitate cazare

Cabana are 21 locuri de cazare in 9 camere dotate toate cu bai proprii, un salon pentru luat masa si zacut, cu iesire intr-o terasa mare acoperita, foisor de iarna incalzit la soba, spatii de discutii, grupuri sanitare, bucatarie utilata complet, gratar in curte, leagan, panou de catarare, hamace, loc pentru foc de tabara, parau in fata cabanei, o poienita pentru diverse activitati, poteci prin curtea cabanei, amenajate prin padurea de conifere si mesteceni, un catel pe post de ghid(bobita ) si doua pisici (nutica si Neghinita) fara niciun post; pentru asta ministerul turismului ne-a clasificat cu 3 stele.Cabana Frasin nu este o cabana de creasta insa atmosfera si calitatea oamenilor intalniti aici pastreaza spiritul si obiceiurile vechilor cabane. Ne straduim sa pastram inca acel rafinament a bunului gust si scopul pentru care a fost construita : odihna, turele, drumetiile si excursiile montane. Pentru asta am deschis noi trasee in vestul si nord-vestul Leaotei, inclusiv harta turistica, am refacut refugii si amenajat poteci spre locuri putin batute : Cheile Ghimbavului si Cheia Mare a Dambovitei, Lacul Domnitei si Lacul Verde, Muntele Cioara, Culmea vestica a Leaotei, Cetatile de piatra din Piatra Dragoslavelor, etc. Cum nu ne aflam in vreo statiune `pitoreasca” impanzita de cluburi ci suntem la poalele muntilor, inconjurati de padure, pe unde vacile si oile mai zburda inca nestingherite, va spunem ca pantofii cu toc cui, umbrela, costumul si rochiile de seara sunt doar cateva din lucrurile perfect inutile.Gazdele d-vostra sunt Aura si Radu Iancu.Utilitatile si facilitatile Cabanei Turistice Frasin:
Parcare pentru autoturisme si biciclete, apa curenta, apa calda, electricitate 220v, caldura calorifere prin centrala proprie in cabana mare, soba teracota in anexa, internet, telefon, frigider pentru alimente la dispozitia turistilor, centru de prim ajutor, punct informare turistica, statie sonorizare. Mobilierul e din lemn masiv, decoratiunile sunt de bun gust, avem o mica biblioteca de unde puteti imprumuta carti in perioadele ploioase sau de insomnie ; in caz ca cititul dauneaza ochilor, ne-am gandit si la asta, va ajuta televizoarele din camera, Wi- Fi, biliardul, rummy-ul, tablele, cartile de joc.Reguli si conditionari:Noi zicem ca suntem de treaba si primitori. . . Atentie! ! ! ! ! Avem cateva reguli la care tinem cu dintii si. . . Credeti-ne, nu facem compromisuri : Pe aici : interzis total la manele si marlanisme si alte derivate de genul `pumnii mei nu are minte ”accesul in cabana se face pe baza de incaltamine curata adusa de acasa sau cu papucii din dotarea cabanei. in interiorul cabanei, ca de altfel in orice cabana turistica, nu se fumeaza ;exista locuri amenajate, terasa inchisa, foisorul din curte, etc. Unde fumatul este permis.in afara obiectivelor turistice bine conturate ale zonei, gen castelul Bran, Moieciu, Pestera Dambovicioarei, Mausoleul Mateias, te ajutam sa vezi si altceva, sa descoperi locuri pe care nu le banuiai, oferindu-ti informatii utile despre zona, despre accesul, semnalizarea si dificultatile traseelor, despre starea drumurilor, despre echipamentul necesar unei excursii reusite prin cheile salbatice ale Dambovitei sau Ghimbavului, despre traseele de cicloturism in cazul in care veniti cu bicicleta, etc. Pentru toate astea suntem aici si, indiferent de locul unde sunteti cazati, suntem bucurosi sa va putem ajuta.Va asteptam!