HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Cabana Daria

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Cabana Daria Alba Arieseni Muntii Apuseni

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Alba
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Alba
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Alba
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Alba
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism Alba

Agentie turism Alba
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Alba
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Cabana Daria - Cabane Muntii Apuseni

Cazare Cabana Daria: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Cabana Daria ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Cabane, zona turistica Muntii Apuseni, in judetul Alba, localitatea Arieseni Arieseni, jud.Alba

Descriere unitate cazare

Cabana Daria este situata in mijlocul Muntilor Apuseni, pe valea Bucinis in Arieseni, lateral de drumul national DN 75 la km 40+100, drum ce face legatura intre orasele Stei si Campeni. Pentru a ajunge la cabana mergeti dinspre Arieseni spre Garda de Sus, ajungeti la pensiunea Iuliana, mai mergeti 150m-200m si traversati raul Aries (drumul Bucinis) apoi mai parcurgeti 3500m pana la destinatie.Cabana Daria a fost data in folosinta in decembrie 2010 fiind construita si mobilata in stil rustic la standarde inalte cu materiale de cea mai buna calitate.Cabana ofera o zona comuna cu living si un loc spatios pentru luat masa, loc de depozitat schiuri si parcare proprie. Va punem la dispozitie o bucatatrie complet si modern utilata pentru prepararea si pastrarea hranei pe durata sejurului.Oferim drumetii si plimbari cu sania.
Cabana Daria va sta la dispozitie cu 7 camere spatioase, mobilate rustic, cu pat matrimonial sau pat matrimonial si pat supraetajat pentru copii. Toate camerele dispun de baie proprie, televizor si garderoba.Va punem la dispozitie un living spatios cu loc de luat masa, cu o capacitate de 20 de locuri si o bucatarie echipata cu 2 aragazuri, 2 combine frigorifice, cuptor cu microunde, filtru cafea, vesela, tacamuri.
Program de acces la bucatarie: intre orele 7.00-13.00 si 16.00-22.00
Accesul la bucatarie este gratuit.
Pentru clientii cazati la Cabana Daria care nu doresc sa gateasca in bucataria pusa la dispozitie, exista la 2500m un restaurant unde beneficiati de 15% reducere. Mancarea este excelent gatita si portiile mari, pe masura poftei de mancare pe care o genereaza aerul curat si drumetiile in aer liber pe care le puteti face in imprejurimi.
Cabana Daria dispune de locuri de parcare proprii. Pe timpul verii aveti la dispozitie un gratar in aer liber. In spatele cladirii, in imediata apropiere se afla un parau de munte in care se poate pescui.

-Program de linişte: 24.00-7.00
-Nu acceptăm animale de companie.